VIVA ŠKOLA FILMA

FILMSKA RADIONICA ZA MLADE
"OD IDEJE DO REALIZACIJE"

Prijave

Za direktore

Direktor ste osnovne, srednje škole ili neke druge odgojno-obrazovne institucije. Vođa ste nekog kulturno-umjetničkog društvo ili ste možda član neko udruženja ili organizacije. Imate želju da naučite Vi i vaše kolege nešto novo iz sfere filma i video produkcije. Na pravom ste mjestu. Popunite formular i prijavite se na školu filma "Od ideje do realizacije.

Za učenike

Volite film, uživate u snimanju, ali želite da to radite puno profesionalnije. Sa našom školom filma ne samo da ćete naučiti kako da bolje, ljepše i profesionalnije snimite kadar, nego ćete, uz to još, naučiti mnogo drugih stvari iz svijeta filma i filmske produkcije. Kontaktirajte nas i saznajte da li naša škola dolazi u vašu okolinu kako biste se mogli prijaviti i uživati sa nama u svijetu filma.

Viva škola filma

“Dokumentarni film od ideje do realizacije”

je filmska, teorijska i praktična radionica za mlade od 13-19 godina, na kojoj mladi kroz predavanja, vježbe, snimanja i montažu stvaraju dokumentarni film o sebi, svojoj okolini, zaštiti okoliša, događajima i problemima koji nastaju u toj interakciji. Teme proizlaze iz životnih situacija koje ih okružuju,problemima,samoopažanja i mašte.

FILMSKE RADIONICE ZA MLADE BIH